Trapa Čokoláda mléčná se stévií 75 g
Oblíbená mléčná čokoláda doslazená stévií, tedy bez klasického bílého cukru.




Pochutnejte si na vynikající kombinaci kakaa, mléka a sladké stévie. TRAPA mléčná čokoláda se stévií navíc neobsahuje přidaný řepný cukr ani ztužené tuky.
Složení:
Sladidla (maltitol, stevie 0,02 %), kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, máslo, emulgátor (sójový lecitin), aroma. Mléčná čokoláda obsahuje min. 30 % kakaové sušiny.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g:
Energetická hodnota 2 265 kJ / 543 kcal, Tuky - 32 g, - z toho nasycené mastné kyseliny - 20 g, Sacharidy - 58 g, - z toho cukry - 6 g, Bílkoviny - 5 g, Sůl - 0,2 g
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.075 kg |
Sladidlo: | stévie, maltitol |
Vlastnosti: | Bez lepku, Bez palmového oleje |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Tradice výroby čokolád Trapa sahá až do roku 1891, kdy v trapistickém klášteře v Palencii založili první továrnu na čokoládu. Dnes se pod značkou Trappa vyrábí jedna z nejoblíbnějších čokolád nejen ve Španělsku, ale po celém světě. Značka Trapa dnes patří do potravinářské skupiny Dhul.Trapa vlastní též místní značky Viso, Sabú (Galície) a značku Plin.V trapě se přihlásili k nutnosti zavést udržitelné postupy v zemědělství a od roku 2019 odstranily palmový olej se vech svých výrobních procesů. Palmový olej nahradili surovinami, které jsou nejvyšší kvality a šetrné k životnímu prostředí.