Trapa Čokoláda hořká 80 % kakaa se stevií 75 g
Kvalitní hořká čokoláda obsahuje min. 80% kakaové sušiny a je slazená maltitolem a stevií




Kvalitní španělská hořká čokoláda bez cukru s přírodními sladidly čokoládovny Trapa. Bezlepkový produkt!
Složení:
Kakaová hmota, sladidla (maltitol a stévie 0,02 %), odtučněný kakaový prášek, kakaové máslo, emulgátor (sójový lecitin), aroma.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g:
Energetická hodnota 2 125 kJ / 514 kcal, Tuky - 43 g, - z toho nasycené mastné kyseliny - 27 g, Sacharidy - 26 g, - z toho cukry - 1,1 g, Bílkoviny - 10 g, Sůl - 0,06 g
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.075 kg |
Sladidlo: | stévie, maltitol |
Vlastnosti: | Bez lepku, Bez palmového oleje, Vegan |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Tradice výroby čokolád Trapa sahá až do roku 1891, kdy v trapistickém klášteře v Palencii založili první továrnu na čokoládu. Dnes se pod značkou Trappa vyrábí jedna z nejoblíbnějších čokolád nejen ve Španělsku, ale po celém světě. Značka Trapa dnes patří do potravinářské skupiny Dhul.Trapa vlastní též místní značky Viso, Sabú (Galície) a značku Plin.V trapě se přihlásili k nutnosti zavést udržitelné postupy v zemědělství a od roku 2019 odstranily palmový olej se vech svých výrobních procesů. Palmový olej nahradili surovinami, které jsou nejvyšší kvality a šetrné k životnímu prostředí.