Ovocné plátky višňové 20g
Podceňované ovoce s rafinovanou chutí chutná dětem i dospělým. Osvěžující, trpká chuť si rozumí se sladkými jablky




Višně spolu s třešněmi a jahodami patří k prvnímu zralému letnímu ovoci. Ale na rozdíl od jahod jsou neprávem trochu opomíjené. Přitom jejich rafinovaná chuť nadchne i ty, kdo si na sladké nepotrpí. Hodí se do džemů, koláčů... A do plátků.
Jejich kyselost kombinovaná se sladkými jablky z nich dělá příchuť, která bude chutnat dětem i dospělým. Višně navíc obsahují celou řadu minerálních látek jako jód, draslík, vápník, hořčík a fosfor. Obsahují také železo, zinek a měď. A také spoustu vitaminu C.
Složení: ALERGENY VYZNAČENÉ TUČNĚ
80% jablečná a 20% višňová dřeň
Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g:
Energetická hodnota 1391 kJ/327,5 kcal, Tuky - 0,51 g, - z toho nasycené mastné kyseliny - 0,09 g, Sacharidy - 79,1 g, - z toho cukry - 68 g, Bílkoviny - 1,62 g, Sůl - 0,01 g, Vláknina - 12 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Děti |
---|---|
Hmotnost: | 0.02 kg |
Sladidlo: | bez cukru |
Vlastnosti: | Bez lepku, Bez palmového oleje, Vegan |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Ovocňák je rodinná firma s více než 30 letou historií, která se zabývá výrobou čistých ovocný moštů bez přidané chemie v Rudicích u Luhačovic. Mošty, pyré a další produkty vyrábí převážně z vlastních surovin a z plodů od sadařů z oblasti Chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty, malou část bere od o něco vzdálenějších moravských pěstitelů.
Veškerou šťávu a pyré ve společnosti Ovocňák lisují a pasírují z čerstvého ovoce a zeleniny, které mají od sadařů z blízkého okolí. To je zásadní rozdíl mezi mošty (za čerstva lisované šťávy) a 100% džusy v krabicích! Tělo je zvyklé na prostředí kde žije, proto i v Ovocňáku zpracovávají jen to co vyrostlo tam kde žijeme! Žádné kupované či dovozové koncentráty. Žádná dodatečná chemie, konzervace, aroma, stabilizátory nebo enzymace - jediným ošetřením je pasterace.