Nugát 140 g
Nugát je jedna z největších rozkoší pro naše chuťové buňky a ten náš je navíc vyroben pouze ze dvou hlavních ingrediencí–lískové ořechy v té nejvyšší kvalitě a BIO kokosový nektar. Špetka himalájské soli chuťový zážitek podtrhne a výsledkem je naprostá dokonalost. Další tajemství této pochoutky spočívá v unikátním způsobu zpracování. Ingredience se zpracovávají velmi pomalým a pozvolným způsobem a výsledkem je dokonale jemná konzistence.




Nugát je jedna z největších rozkoší pro naše chuťové buňky a ten náš je navíc vyroben pouze ze dvou hlavních ingrediencí–lískové ořechy v té nejvyšší kvalitě a BIO kokosový nektar. Špetka himalájské soli chuťový zážitek podtrhne a výsledkem je naprostá dokonalost. Další tajemství této pochoutky spočívá v unikátním způsobu zpracování. Ingredience se zpracovávají velmi pomalým a pozvolným způsobem a výsledkem je dokonale jemná konzistence.
Goodie ořechové krémy neobsahují palmový tuk, éčka, bílý řepný cukr. Obsahují pouze přirozeně vyskytující se cukry, zdravé rostlinné tuky, vlákninu.
Goodie: "Sami ořechové krémy milujeme a s nadšením vám představujeme novou exkluzivní řadu ořechových krémů, které jsou dokonale jemné. Pracujeme s výběrovou kvalitou vstupních ingrediencí, kterou poznáte na chuti i vůni."
Výhody:
- velmi šetrné zpracování vstupních surovin
- nejvyšší kvalita ingrediencí
- vegan
- bez palmového tuku
- bez bílého cukru
Složení: Alergeny jsou vyznačeny tučně
lískové ořechy blanšírované, kokosový nektar, himalájská sůl
Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g:
Energetická hodnota 2426 kJ / 585 kcal, Tuky - 49 g, - z toho nasycené mastné kyseliny - 6,8 g, Sacharidy - 16 g, - z toho cukry - 4,2 g, Bílkoviny - 24 g, Vláknina - 8,5 g, Sůl - 0 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechové krémy |
---|---|
Hmotnost: | 0.14 kg |
Sladidlo: | kokosový nektar |
Vlastnosti: | Bez lepku, Bez laktózy, Bez palmového oleje, Vegan, Paleo |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.