Mléčná čokoláda se stévií bez cukru SOLÉ 100 g

Mléčná čokoláda pro všechny, kteří se vyhýbají cukru.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Momentálně nedostupné
56 Kč 56 Kč / 100 g
Mléčná čokoláda se stévií bez cukru SOLÉ 100 g
Bez bílého cukru
Bez bílého cukru
Dárek k nákupu
Dárek
nad 700 Kč
Doručení zdarma
Doručení zdarma
při nákupu nad 1000 Kč
ECO balení zásilek
ECO balení zásilek

Jako sladidlo je použitá kombinace dvou sladidel. Erythritol je cukerný alkohol, který se vyskytuje v různých druzích ovoce a zeleniny, ale i v jiných potravinách. Sladí o něco méně než běžný cukr. Stévie je rostlina s intensivně sladkými listy. Kombinací těchto dvou sladidel vznikne čokoláda s velmi příjemnou autentickou chutí hořké čokolády, která je vhodná i pro diabetiky a nezpůsobuje tvorbu zubního kazu. 

ZEMĚ PŮVODU: Španělsko

 

Složení

plnotučné a nízkotučné sušené mléko 34 %, kakaové máslo, kakaová hmota, inulin, sladidlo erythritol, emulgátor slunečnicový lecitin, výtažek z vanilky, sladidlo steviol-glykosidy 0,02 %. Obsah kakaové sušiny nejméně 39 %.

UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů.

 

Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g: 

Energetická hodnota 2100 kJ/502 kcal, Tuky - 40,4 g, - z toho nasycené mastné kyseliny - 25,2 g, Sacharidy - 28,8 g, - z toho cukry - 15 g, Vláknina - 12,5 g, Bílkoviny - 11,6 g,  Sůl - 0,07 g

 

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Mléčná čokoláda. Bez přidaného cukru. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Skladujte v chladu a suchu. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda
Hmotnost: 0.1 kg
Sladidlo: stévie, erythritol
Vlastnosti: Bez lepku
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

 

Chocolates Solé je rodinná společnost, která byla založena v roce 1946 v barcelonské čtvrti Clot.

Její činnost spočívá od počátku výhradně ve výrobě nejlepší možné čokolády. Dnes je Chocolates Solé pevně etablovaná společnost se silným zastoupením na mezinárodních trzích ve více než 20 zemích. Od roku 1999 je značka průkopníkem ve výrobě bio čokolád.

Pro výrobu bio čokolád používá výrobce výhradně kakao z dominikánských bobů a třtinový cukr z Brazílie. Tyto čokolády nesou logo FAIR TRADE, což znamená, že většina surovin byla vykoupena v rámci projektu spravedlivého obchodu za férové ceny pro pěstitele. V nabídce máme také konvenční řadu čokolád slazených stévií bez přidaného cukru, které vynikají zejména autentickou chutí.

Podobné produkty