Kešu krém jemný 100% 500 g GRIZLY
K výrobě GRIZLY kešu krému používáme prémiové kešu oříšky, ty nasucho pražíme a meleme do jemné konzistence. Vznikne tak lahodný oříškový krém.




Vlastnosti a výhody: Kešu ořechy namleté do lahodné jemné konzistence tvoří výborný krém, který je významným zdrojem bílkovin a zdravých tuků. Ořechové krémy pravidelně vyrábí v malých sériích, díky nimž zaručují výjimečnou kvalitu u každého kusu.
Je kešu krém zdravý? Adekvátní příjem hořčíku ze stravy přispívá svými příznivými účinky ke snížení únavy a vyčerpání, udržuje normální funkci bílkovin a svalové syntézy. Tuky, které obsahuje, jsou však rostlinné a nenasycené a ty jsou našemu zdraví naopak prospěšné! Proto je kešu krém dokonce zdravější než máslo z mléka. Kromě tuků je však kešu máslo také hodnotným zdrojem bílkovin a dalších látek. Obsahuje například vitaminy E, B1 a B3, koenzym Q10, kyselinu listovou, hořčík a fosfor.
K čemu kešu krém užívat? Perfektní využití má jako přídavek do ovocných i proteinových koktejlů, kterým dodá lahodnou ořechovou chuť a také všechny nutriční benefity. Krém si oblíbíte v kuchyni při pečení. Můžete jej přidat do ovesné kaše, namazat na oblíbené pečivo nebo smíchat s tvarohem či jogurtem. Výborně chutná i s čerstvým ovocem.
Složení: Alergeny jsou vyznačeny tučně
Jemně mletá jádra kešu ořechů 100 %.
Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g:
Energetická hodnota 2 402 kJ / 574 kcal, Tuky - 46,3 g, - z toho nasycené mastné kyseliny - 9,1 g, Sacharidy - 32,7 g, - z toho cukry - 5 g, , Bílkoviny - 15,3, Vláknina - 3 g, Sůl - 0 g
- Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
- Balení: Šroubovací plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a bílým víčkem.
- Doporučujeme před konzumací promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechové krémy |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Sladidlo: | bez cukru |
Vlastnosti: | Bez lepku, Bez palmového oleje, Vegan |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.