DTM 2/ 2023 HORKÁ čokoláda - Hořká 70% 110 g
EXP 2/ 2023
Směs na přípravu horké čokolády je vyrobena z výběrových kakaových bobů. Jedná se o čokoládu "bean to bar" bez bílého cukru. K doslazení jsme použili sušenou třtinovou šťávu v BIO kvalitě.




Co to vlastně znamená "bean to bar"?
Z doslovného překladu z angličtiny "od bobu k tabulce" již vyplývá, že jde o způsob výroby. Celý proces výroby čokolády máme pod drobnohledem. Pečlivě přebrané výběrové kakaové boby od farmářů pražíme, meleme, temperujeme. Hotovou čokoládu následně zpracujeme tak, aby byla připravena k přípravě horké čokolády. Způsob zpracování a kvalitu poznáte na chuti, vůni i vzhledu.
Příprava:
- V malém kastrůlku zahřejte těsně pod bod varu 50 ml vody.
- V horké vodě rozmíchejte cca 25–30 g (3 polévkové lžíce) směsi dokud se důkladně nespojí s vodou.
- Nalijte horkou čokoládu do oblíbeného hrnečku a vychutnávejte.
Složení: Alergeny jsou vyznačeny tučně
kakaové boby, kakaové máslo, BIO panela (sušená třtinová šťáva)
Obsah kakaové složky min. 70%
Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g:
Energetická hodnota 2337,3 kJ/ 557 kcal, Tuky - 39,1 g, - z toho nasycené mastné kyseliny - 2ř,3 g, Sacharidy - 43,5 g, - z toho cukry - 26,4 g, Bílkoviny - 9,6 g, Vláknina - 10,5 g, Sůl - 0,1 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.11 kg |
Sladidlo: | třtinová šťáva |
Vlastnosti: | Bez lepku, Bez palmového oleje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.