Hořká čokoláda 72% se stévií bez cukru SOLÉ 100 g
Mlsání bez výčitek? I to je možné. Dopřejte si lahodnou hořkou slazenou stévii - vhodná i pro diabetiky




Hořká čokoláda s vysokým podílem kakaových bobů pro všechny, kteří se vyhýbají cukru. Jako sladidlo je použitá kombinace dvou sladidel. Erythritol je cukerný alkohol, který se vyskytuje v různých druzích ovoce a zeleniny, ale i v jiných potravinách. Sladí o něco méně než běžný cukr. Stévie je rostlina s intensivně sladkými listy. Kombinací těchto dvou sladidel vznikne čokoláda s velmi příjemnou autentickou chutí hořké čokolády, která je vhodná i pro diabetiky a nezpůsobuje tvorbu zubního kazu.
ZEMĚ PŮVODU: Španělsko
Složení:
kakaová hmota, sladidlo erythritol, kakaové máslo, inulin (rostlinná vláknina), emulgátor slunečnicový lecitin, výtažek z vanilky, sladidlo steviol-glykosidy 0,03 %. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 72 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů a mléka
Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g:
Energetická hodnota 1979 kJ/473 kcal, Tuky - 39,1 g, - z toho nasycené mastné kyseliny - 24,7 g, Sacharidy - 27,4 g, - z toho cukry - 0,7 g, z toho polyalkoholy - 14,6 g, Vláknina - 16,9 g, Bílkoviny - 9,3 g, Sůl - 0,02 g
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Hořká čokoláda. Bez přidaného cukru. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Skladujte v chladu a suchu. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Sladidlo: | stévie, erythritol |
Vlastnosti: | Bez lepku, Vegan, Low carb |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Chocolates Solé je rodinná společnost, která byla založena v roce 1946 v barcelonské čtvrti Clot.
Její činnost spočívá od počátku výhradně ve výrobě nejlepší možné čokolády. Dnes je Chocolates Solé pevně etablovaná společnost se silným zastoupením na mezinárodních trzích ve více než 20 zemích. Od roku 1999 je značka průkopníkem ve výrobě bio čokolád.
Pro výrobu bio čokolád používá výrobce výhradně kakao z dominikánských bobů a třtinový cukr z Brazílie. Tyto čokolády nesou logo FAIR TRADE, což znamená, že většina surovin byla vykoupena v rámci projektu spravedlivého obchodu za férové ceny pro pěstitele. V nabídce máme také konvenční řadu čokolád slazených stévií bez přidaného cukru, které vynikají zejména autentickou chutí.