Datle medjool 500 g
Datle medjool jsou právem nejoblíbenější a nejvyhledávanější odrůda mezi datlemi. Mají přirozeně sladkou chuť s bohatými tóny karamelu, dokonalou konzistenci vhodnou i pro přípravu RAW dezertů, příjemné aroma a jsou bohatým zdrojem energie. Obsahují vysoké množství kvalitních sacharidů, vlákniny a živin. Neobsahují žádný přidaný cukr a nejsou ošetřeny oxidem siřičitým SO2.




Datle medjool jsou právem nejoblíbenější a nejvyhledávanější odrůda mezi datlemi. Mají přirozeně sladkou chuť s bohatými tóny karamelu, dokonalou konzistenci vhodnou i pro přípravu RAW dezertů, přijemné aroma a jsou bohatým zdrojem energie. Obsahují vysoké množství kvalitních sacharidů, vlákniny a živin. Neobsahují žádný přidaný cukr a nejsou ošetřeny oxidem siřičitým SO2.
Datle jsou zdrojem draslíku, hořčíku a mědi.
Použití:
Datle medjool jsou určeny k přímé spotřebě. Přidejte si pár kousků do kaše, do jogurtu. Samotné nebo v kombinaci s jiným sušeným ovocem či oříšky se hodí jako rychlá, výživná svačina. Zpracované datle se hodí díky jejich konzistenci a přirozeně sladké chuti pro domácí výrobu RAW.
Věděli jste že?
Datle podporují kvalitu spánku. Jsou bohatým zdrojem aminokyseliny tryptofan, podporující tvorbu spánkového hormonu melatoninu, který je za kvalitu spánku zodpovědný. Dejte si před spaním datli a bude spát jako miminko ;)
Země původu:
Írán/Pákistán
Výhody:
- bez přidaného cukru
- bez siřičitanů SO2
- zdroj vlákniny
- rychlý zdroj kvalitní energie
- obsah železa
Složení: Alergeny jsou vyznačeny tučně
100% datle medjool
Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g:
Energetická hodnota 1184 kJ / 283 kcal, Tuky - 0,4 g, - z toho nasycené mastné kyseliny - 0 g, Sacharidy - 68 g, - z toho cukry - 66 g, Bílkoviny - 1,6 g, Vláknina - 6,7 g, Sůl - 0,01 g, Draslík - 100 mg (20%)*, Hořčík - 53 mg (14%)*, Měď - 0,18 mg (18%)
*referenční hodnota příjmu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené ovoce a chipsy |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Sladidlo: | bez cukru |
Vlastnosti: | RAW, Vegan |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.