Bio vegan čoko tyčinka mandle pomeranč VIVANI 35 g
Tyčinka z "mléčné čokolády", která místo mléka obsahuje sušený rýžový nápoj a je ochucená mandlemi v karamelu a kousky sušeného pomeranče. Neobsahuje mléko a je tudíž vhodná i pro vegany.




Čokoládové tyčinky značky VIVANI jsou vyráběny německou rodinnou firmou Ludwiga Weinricha. Rodina vyrábí čokolády již déle než jedno století. Tradice a zkušenost spolu s nejlepšími bio surovinami, moderním vybavením a pečlivou kontrolou jsou zárukou vysoké kvality.
ZEMĚ PŮVODU: Německo
Složení:
přírodní třtinový cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušený rýžový nápoj (rýžový sirup) 14 %, sekané mandle 4 %, pomerančový granulát 3 %, mleté lískové oříšky, pomerančový olej, výtažek z Bourbon vanilky. Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny 40 % min.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Vzhledem ke způsobu výroby může čokoláda obsahovat stopy skořápkových plodů, mléka a lepku.
Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g:
Energetická hodnota 2367 kJ/568 kcal, Tuky - 36,6 g, - z toho nasycené mastné kyseliny - 20,6 g, Sacharidy - 54,9 g, - z toho cukry - 43,7 g, Bílkoviny - 3 g, Sůl - 0,0 g
Skladování:
Chraňte před teplem.
DE-ÖKO-013
Zemědělská produkce EU/mimo EU
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.035 kg |
Sladidlo: | třtinový cukr, rýžový sirup |
Vlastnosti: | BIO, Vegan |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Čokolády značky VIVANI jsou vyráběny německou firmou Ludwiga Weinricha. Rodina vyrábí konvenční čokolády již déle než jedno století. Tradice a zkušenost spolu s nejlepšími surovinami, moderním vybavením a pečlivou kontrolou jsou zárukou vysoké kvality. Vivani je v současné době nejprodávanější značkou bio čokolád na českém i německém trhu.
Čím se Vivani liší od běžných čokolád:
Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství (tj. jsou bio)
Jsou použity druhy kakaových bobů špičkové kvality a namíchány v ideálním poměru
Čokolády jsou slazené přírodním třtinovým cukrem, který obsahuje zbytkovou třtinovou melasu
Všechny další složky jsou přírodního původu a vysoké kvality. K ovonění je používána Bourbon vanilka nebo výtažek z Bourbon vanilky.
Úmyslně není použit sójový lecitin.
Výrobky neobsahují žádné geneticky modifikované složky.
Suroviny a čokoládová hmota jsou zpracovávány tradičním způsobem (dlouhé mletí, dlouhé konšování).
* Sójový lecitin se vyskytuje pouze v mléčné čokoládě na vaření a v tyčince ESPRESSO