Bio hořká čoko tyčinka krémová VIVANI 35 g
Bio čokoládová tyčinka z kakaa z Dominikánské republiky s krémovou konzistencí díky přidanému olivovému oleji.




Tato smetanová konzistence byla dosažena bez použití mléčných složek a proto je tyčinka vhodná i pro vegany.
ZEMĚ PŮVODU: Německo
Složení:
kakaová hmota 40 %, přírodní třtinový cukr, kakaové máslo, olivový olej 5 %. Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny 60 % min.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, mléka a lepku..
Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g:
Energetická hodnota 2481 kJ/598 kcal, Tuky - 44,9 g, - z toho nasycené mastné kyseliny - 27,3 g, Sacharidy - 39,7 g, - z toho cukry - 36 g, Bílkoviny - 4,8 g, Sůl - 0,001 g
Skladování:
Chraňte před teplem.
DE-ÖKO-013
Zemědělská produkce EU/mimo EU
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tyčinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.035 kg |
Sladidlo: | třtinový cukr |
Vlastnosti: | BIO, Vegan |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Čokolády značky VIVANI jsou vyráběny německou firmou Ludwiga Weinricha. Rodina vyrábí konvenční čokolády již déle než jedno století. Tradice a zkušenost spolu s nejlepšími surovinami, moderním vybavením a pečlivou kontrolou jsou zárukou vysoké kvality. Vivani je v současné době nejprodávanější značkou bio čokolád na českém i německém trhu.
Čím se Vivani liší od běžných čokolád:
Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství (tj. jsou bio)
Jsou použity druhy kakaových bobů špičkové kvality a namíchány v ideálním poměru
Čokolády jsou slazené přírodním třtinovým cukrem, který obsahuje zbytkovou třtinovou melasu
Všechny další složky jsou přírodního původu a vysoké kvality. K ovonění je používána Bourbon vanilka nebo výtažek z Bourbon vanilky.
Úmyslně není použit sójový lecitin.
Výrobky neobsahují žádné geneticky modifikované složky.
Suroviny a čokoládová hmota jsou zpracovávány tradičním způsobem (dlouhé mletí, dlouhé konšování).
* Sójový lecitin se vyskytuje pouze v mléčné čokoládě na vaření a v tyčince ESPRESSO